نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی! تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و برنتفورد | برنتفورد، هدف آشنای امبومو ساپینتو بی صبرانه در انتظار بازگشت آشورماتوف
سرخط خبرها

بحران در اردوگاه تراکتور و رقیب عربستانی| النصر به لیگ پایین‌تر سقوط می‌کند؟

  • کد خبر: ۶۶۹۰۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
بحران در اردوگاه تراکتور و رقیب عربستانی| النصر به لیگ پایین‌تر سقوط می‌کند؟
درحالیکه دو تیم تراکتور و النصر عربستان باید در مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف یکدیگر بروند، هر دو تیم با بحران‌های عجیبی دست و پنجه نرم می‌کنند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم فوتبال تراکتور گرچه موفق شد به شکلی دراماتیک از گروه خود در لیگ قهرمانان آسیا به مرحله بعدی صعود نماید، اما همچنان در حواشی غوطه‌ور است و مشخص نیست چرا زنوزی دیگر از تیمش حمایت نمی‌کند.

شب گذشته بازیکنان این تیم در اقدامی هماهنگ، متنی را در صفحات خود در اینستاگرام منتشر کردند که نشان از بحران در تیم اول شهر تبریز دارد. آنها مدعی هستند با گذشت دو ماه از سال جدید، همچنان دریافتی‌هایشان به نیم‌فصل نخست مسابقات لیگ برتر بازمی گردد و علیرغم وعده‌هایی که مالک باشگاه و مسئولان شهری و استانی داده‌اند، هیچ پولی دریافت نکرده‌اند.

هرچند بازیکنان از شرایط خود به شدت گلایه دارند، اما رییس هیات مدیره تراکتور شرایط را در این تیم بسیار مطلوب توصیف می‌کند و می‌گوید کسی که اعتراض کرده از بیرون خط گرفته و نمک‌نشناس است!

او مدعی شده: میانگین پرداختی به بازیکنان بین ۶۰ الی ۷۰ درصد است، این درحالی است که تیم تهرانی صدرنشین لیگ‌برتر، اخیراً میزان پرداختی خود را به ۴۰ درصد رسانده است.
 
نکته جالب توجه اینکه به نظر می رسد برخلاف گفته‌های رییس هیات مدیره تراکتور، آنچنان هم وضعیت تیم تبریزی نرمال نیست، زیرا به تازگی تعدادی از اعضای هیات مدیره و مدیرعامل این باشگاه استعفا کرده‌اند.
 
در آن سو اما وضعیت النصر عربستان نیز پیچیده شده و مشخص نیست چرا آنها که از جمه تیم‌های متمول خلیج فارس هستند، هم درگیر مسائل حاشیه‌ای شده اند.
 
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این کشور نامه تهدیدآمیزی به باشگاه النصر فرستاد و مهلت ۵ روزه به این باشگاه شهر ریاض داد تا مطالبات عبدالله آل سالم مهاجم سابقش را پرداخت کند.

باشگاه النصر به دلیل شرایط مالی بحرانی به فدراسیون فوتبال عربستان نامه زد و خواهان مهلت یک ماهه برای پرداخت مطالبات مهاجم سابقش شد.

این مهاجم سابق النصر مبلغ ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال سعودی (۳۳ میلیارد تومان) از باشگاه شهر ریاض طلب دارد. در صورت عدم پرداخت این مبلغ در طی ۵ روز آینده محرومیت، سقوط به دسته پایین‌تر یا کسر امتیاز در انتظار النصر است.

النصر رقیب تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->